1. Our web server is getting tweaked this week and as a result some links are behaving strange. We're working on getting everything back to normal ASAP.
    Dismiss Notice
Dismiss Notice
Alien Soup is a free community for fans of science-fiction, horror, & fantasy! Everybody is welcome here.

Replies/Comments not working in Gallery

Discussion in 'Feedback & Suggestions' started by Tom, Feb 2, 2008.

  1. Tom

    Tom An Old Friend

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Location:
    Gulf Coast
    I tried to post a comment on a Science Fiction Theater podcast I uploaded and noticed that the replies are not posting at all no matter what editor you use.

    Most of the Escapepod uploads are showing as invalid file. They are mp3 and none are over 50 mb (Max is set at 200mb)

    I am wondering if any replies work in any gallery?

    You might want to check into this...
     
  2. Tom

    Tom An Old Friend

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Location:
    Gulf Coast
    That is the error I get when I try uploading an mp3
     
  3. Tom

    Tom An Old Friend

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Location:
    Gulf Coast
    Now, some are uploading just fine
     
  4. Kevin

    Kevin Code Monkey Staff Abductee

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Location:
    Pennsylvania
    Skwirl,

    What is the exact file name that you were trying to upload? There was a security exploit found in the gallery software so I had to do some quick hacks to it to avoid us getting hit.
     
  5. Tom

    Tom An Old Friend

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Location:
    Gulf Coast
    .mp3
     
  6. Kevin

    Kevin Code Monkey Staff Abductee

    Joined:
    Mar 20, 2004
    Location:
    Pennsylvania
    That's a file extension, not a file name. ;)

    From your PM, though, that file name should be working. What I was kind of expecting to see was a file name with multiple periods in it (eg: a.b.c.mp3) since the security patch would've given the error that you're describing.

    I'll have to experiment a bit with different MP3 files to see if I get an error from them.
     
  7. Tom

    Tom An Old Friend

    Joined:
    Dec 6, 2004
    Location:
    Gulf Coast
    That one I sent you has an underscore in it.
     

Share This Page