Dismiss Notice
Alien Soup is a free community for fans of science-fiction, horror, & fantasy! Everybody is welcome here.

HighScore problem (XenPorta 1.5.6 installed)

Discussion in 'Open Bug Reports' started by Balin, May 13, 2013.

Tags:
  1. Balin

    Balin Cadet

    Joined:
    May 11, 2013
    Hi,

    I read much of the posts on the problem of score. I updated to 1.5.6 and XenPorta I tried the method init.php.

    Unfortunately this does not work, and I can not save scores of classic games such as Snake or Asteroids.

    Yet Mochi games save the scores on my board...

    I do not understand where is the problem so ?

    Thank you for your help !
     
  2. dodgeboard

    dodgeboard Rocket Ranger

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Want me to take a look?

    PM me a temp FTP login.
     
  3. Alien_CinVin

    Alien_CinVin Captain

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Has anything changed in the last update or two with XenPorta that might render the init.php changes obsolete?
     
  4. Balin

    Balin Cadet

    Joined:
    May 11, 2013
    I updated to 1.5.6 (version used for the init.php here) so It should works !?

    I'll PM you Dodgeboard
     
  5. dodgeboard

    dodgeboard Rocket Ranger

    Joined:
    Feb 17, 2011
    Except that you must reapply the changes after upgrading XenPorta.
     
  6. Alien_CinVin

    Alien_CinVin Captain

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Oh I figured on that, I just wasn't sure if the changes somehow wouldn't fix anything if they weren't tested in a newer XenPorta version. Wasn't sure if the init contained code rendering the past fixes useless.
     

Share This Page